Qui som?

       Sóc Nair,  l.licenciada en magisteri amb formació en Musicoteràpia i Risoteràpia, actualmet estic fent el Master de Musicoteràpia. Tinc moltes formacions a nivell educacional.

Vaig estar treballant 11 anys amb nens petits en una escola bressol i va ser aí que el gust per la musicoteràpia va néixer.  Poc a poc vaig anant construint un projecte:,un somni: portar somriures musicals a tothom! El meu objectiu és aconseguir que les empreses regalin als seus treballadores sessions de MusicoRisoteràpia, perquè...

El riure i la música et donem vida!

Al gener de 2020, el centre de medicina Integral, Vitaplus va creure en el meu projecte i des de ai  cada dia lluito  per poder fer el que vull. Faig Musicoteràpia per nens amb necessitats especials al Vitaplus,  tinc l’escola bressol Neverland a on aniré a fer Musicoteràpia pels nens i vaig començar a fer Musicoteràpia a l’Escola Andorrana de Sant Julià. Estic fent també al Centre cultural i de Congressos de Sant Julià, a on faig Musicoteràpia per nens i MusicoRisoteràpia per adults.  

Aquest any vaig tenir l'oportunitat de treballar amb nens amb necessitats educatives especials a la Fundació Nostra Senyora de Meritxell, una experiència que mai m'oblidarè i que m'ha fet crèixer  com persona. Aquests nens  et donen una lecció de vida. 

Ara mateix, em estic dedicant completament a MusicoSmile, portant somriures i musica a tothom que vulgui passar una estoneta molt divertida.  

Qui sóc? 

Nair Cristina Monteiro Bebiano

musicosmile@gmail.com

Tel: 00376 618048

  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook ícone social
  • YouTube

@musicosmile